Wybierz województwo:
Komentarze
Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie
Mama 11.03.2013 17:22
wiem dlaczego taka rotacja - pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia! Moja córka ma taki problem - brak chęci (np propozycji spłaty w ratach itp
Jeśli ktos jest nieuczciwy w stosunku do pracowników będzie uczciwy w stosunku do klientów? wątpię!
Justyna 26.02.2013 15:34
Slabo z bardzo wielu względów: zimna zupa, w połączeniu z odgrzanymi w mikrofali plackami to nie to czego oczekiwalam po 20 minutach czekania na kelnera, i rachunku prawie 50 zl(!)
kelner-barman wiszący na telefonie, wogole nie zainteresowany goscmi
danie drugiej szansy temu miejscu bylo bledem.
kazik 07.12.2012 15:07
fatalne miejsce - zastanawiajace dlaczego taka rotacja personelu i kucharzy...
kelner/barman mylący się ..
ODRADZAM!
Wagabunda 28.12.2011 18:15
Pierwsze miejsce w którym znalazłem tempeh, myślałem że w warszawie nie można tego zjeść. Opadająca w dół Tamka widziana z okna też zrobiła na mnie wrażenie.
klaudiatolman 13.05.2010 12:34
Uwielbiam to miejsce!
Są blisko mnie, więc jestem tam stosunkowo częstym gościem.

Robią najlepsze na świecie pierogi na razowym cieście z farszem z soczewicy... Do tego suszony pomidor, pestki prażonej dynii i bazylia... MMMMM. Miejsce o super klimacie